Velkommen til

Velkommen til emetofobi.dk - en informationsside om emetofobi (angst for kvalme og opkastning).

Siden er information til dem, som lider af emetofobi samt deres pårørende og andre med interesse i emetofobi.

Der findes desværre ikke mange undersøgelser af emetofobi som selvstændig fobi. Derfor er denne side oprettet primært for emetofobikere, så man først og fremmest kan blive forsikret om, at man ikke er alene med emetofobien (se f.eks. menupunktet "Din historie"). Siden giver også mulighed for deling af erfaringer og viden - både mellem emetofobikere og behandlere.

Om emetofobi.dk

På siden finder du både information om emetofobi, behandlingsmuligheder, forskellige nyttige links, samt historier fra mennesker med emetofobi. Hvis du selv ønsker at dele din historie her på siden eller ønsker at blive optaget på behandlerlisten, kan du sende en mail til administrator af emetofobi.dk.

Du kan også kontakte administrator af siden under punktet "Kontakt os".

Debatindlæg om emetofobi i Politiken d. 24. august 2014

Kontakt med andre

Under menupunktet "Kontakt os", kan du kontakte administrator af emetofobi. Vær opmærksom på, at administrator ikke er behandler og derfor ikke kan give konkrete råd til behandling. Derudover findes der en gæstebog, hvor du kan komme i kontakt med andre, som lider af emetofobi.

Herudover findes der på Facebook en lukket, hemmelig gruppe (dvs andre kan ikke se, at du er medlem af gruppen), som er for mennesker med emetofobi og deres pårørende. I Facebook gruppen er der daglig kontakt med andre med emetofobi. Kontakt Hanne Lund på Facebook og bed om at blive medlem af gruppen.
Administrator af emetofobi.dk  | emetofobi.dk@gmail.com